Μια ολονυχτία για τον Οτζαλάν

Μια ολονυχτία για τον Οτζαλάν

1999-2019, 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΙΑ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΖΑΛΑΝ

 

Την Παρασκευή, 15 Φλεβάρη 2019, την ώρα που θα συμπληρώνονται τα είκοσι χρόνια από την προδοτική παράδοση του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν στους διώκτες του, θα είμαστε εκεί, στην πλατεία Συντάγματος, για να θυμηθούμε τις μαύρες μέρες του 99. Θα είμαστε στην πλατεία Συντάγματος για να τιμήσουμε τον ηγέτη του κουρδικού λαού, τον ηγέτη που ήρθε στην Ευρώπη πριν είκοσι χρόνια σαν αγγελιοφόρος της ειρήνης, για να βρει όλες τις πόρτες κλειστές. Τον ηγέτη που οι "πολιτισμένες" χώρες αρνήθηκαν να πορευτούν μαζί του στο δρόμο της δημοκρατίας και τον παρέδωσαν, συνωμοτικά και ύπουλα, στους εχθρούς του.

Θα είμαστε εκεί, στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, στην τελευταία πρωτεύουσα που τον έσπρωξε στο γκρεμό του Ναϊρόμπι. Για να ζητήσουμε την ελευθερία του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν. Για να γιορτάσουμε τη ζωή και τους αγώνες του.

 

Παρασκευή, 15 Φλεβάρη 2019, στην Πλατεία Συντάγματος. Από τις 21.00' το βράδυ, μέχρι το ξημέρωμα του Σαββάτου.

Τιμάμε τα είκοσι χρόνια αντίστασης του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν μέσα στη φυλακή. Τον μακροχρόνιο αγώνα του και τις προσπάθειές του για μια πολιτική λύση. Τιμάμε την πίστη του και την αφοσίωσή του στην ειρήνη.

Στέλνουμε το μήνυμα στους συνωμότες ότι τα σχέδιά τους απέτυχαν. Ότι ο κουρδικός λαός και ο ηγέτης του τούς έχουν ήδη νικήσει. Ότι η ελευθερία είναι κοντά. Στέλνουμε το μήνυμα ότι η ΙΣΤΟΡΙΑ δεν είπε την τελευταία της λέξη το 99. Ότι ο ηγέτης Άπο είναι ακόμη εδώ, ενώ οι προδότες ανήκουν ήδη στο χρονοντούλαπό της. Ότι οι προδοσίες πάντα θα ηττώνται.

Και οι λαοί πάντα θα βγαίνουν νικητές στο τέλος.

BERXWEDAN JIYAN E! Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΤΖΑΛΑΝ!!!