Η εκδήλωση για τα 15 χρόνια του PYD

Η εκδήλωση για τα 15 χρόνια του PYD

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (PYD)

 

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η μουσικοχορευτική εκδήλωση που έλαβε χώρα την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, στον κινηματογράφο ΑΛΚΥΟΝΙΣ (Ιουλιανού 42,Πλατεία Βικτωρίας).

Η κορυφαία καλλιτέχνης Νένα Βενετσάνου και ο εξαιρετικός κιθαρίστας Κώστας Χατζόπουλος, όπως επίσης και μουσικοί και από τα τέσσερα σημεία του Κουρδιστάν, πρόσφεραν σε Έλληνες και Κούρδους φίλους μας μια αξέχαστη βραδιά. Εορτάσαμε έτσι με τον πιο πανηγυρικό τρόπο τα 15 χρόνια από την ίδρυση του κόμματός μας, το οποίο μάχεται στην Βόρεια Συρία στην περιοχή της Ροζάβα προκειμένου οι λαοί να ζήσουν ειρηνικά στα πλαίσια της ομοσπονδιακής δημοκρατίας, την οποία πρεσβεύουμε ως ιδεολογία.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην υπουργοί κύριος Ιωάννης Μουζάλας, η κυρία Νάντια Βαλαβάνη, ο κύριος Δημήτρης Στρατούλης, η Κορίνα Ρεπούση και ο Αντώνης Μαρκόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων και πολιτικών οργανώσεων, όπως ο κύριος Παύλος Αντωνόπουλος, ο κύριος Γεώργιος Κανιάρης και άλλοι. Επίσης αναγνώστηκαν επιστολές συμπαράστασης από την Ένωση Κεντρώων και άλλους πολιτικούς φορείς.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν και όλους όσους συμπαραστάθηκαν.

 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,

Δρ.Ιεμπραχέμ Μουσλέμ, Διπλωματικός Αντιπρόσωπος

 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση